Vacatures techniek

Vacatures techniek

Vacatures techniek… Ze zijn er genoeg. De techniek is wereldwijd een grote branche, misschien zelfs dé grootste branche. Zo is alles in de Ikea gebouwd door een technisch bedrijf. Hetzelfde geldt voor jouw laptop of mobiele telefoon waarop je dit leest. Innovatie speelt een grote rol in de branche.

Meest voorkomende technische vacatures

Doordat de technische branche zo breed is, staan er een groot aantal vacatures techniek open. Van monteurs tot technische tekenaars. Van engineers tot elektricien. Ben je benieuwd naar de vacatures in de techniek? Lees dan gerust verder.

1. Monteur

Eén van de meest voorkomende technische vacatures is de functie monteur. Elk technisch bedrijf heeft ze nodig. De functie van een monteur heeft diverse subcategorieën. Dit betekent dat de vacatures ook verschillen en de werkzaamheden per bedrijf anders kunnen zijn. Zo heb je bijvoorbeeld een monteur voor machinebouw of een monteur voor storingen. Daarbij heb je ook een allround monteur. Dit betekent dat je van alles kennis in huis moet hebben! Met dat gezegd te hebben, zorgt een monteur vaak voor het onderhoud en voor reparaties van een bepaald product of machine. Als monteur is dat jouw vakgebied!

2. Engineers

Daarnaast staan er ook een groot aantal vacatures open voor de functie engineer. Ook deze zijn essentieel in de meeste technische bedrijven. Engineers gebruiken namelijk wetenschappelijke kennis om technische problemen op de werkvloer op te lossen. Dit kunnen software of PLC-storingen zijn. Engineers proberen ook allerlei processen te optimaliseren. Denk hierbij aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces van een bedrijf. Alles om tijd en geld te besparen. 

3. Werkvoorbereider

De laatste vacature waar we het over gaan hebben is de functie werkvoorbereider. De taak van een werkvoorbereider is om projecten voor te bereiden en te organiseren, zodat ze soepel en efficiënt verlopen. Daarbij houden ze toezicht op de verloop van een project. Andere taken zijn het opstellen van projectplanningen en het calculeren, bewerken, lezen én maken van bouwtekeningen. Maar dat is niet alles! Een werkvoorbereider heeft zó veel taken dat de functie in grote bedrijven wordt opgedeeld in kleinere functies. Veelzijdige en uitdagende functie dus!

Techniek vacatures bij Detamatch

Vacatures techniek? Jij weet er nu meer over! Lijkt het je interessant om in de techniek te werken? Wil je weten welke vacatures techniek open staan? Bij Detamatch hebben we een aantal vacatures die bij je kunnen passen. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op! We helpen jou met het vinden van de juiste match. 

Daadkracht, kennis & doorzettingsvermogen

Volg ons via de socials!

  • vacatures

  • Community

  • Contact

  • Over Detamatch

  • Reviews

  • Blogs