OVER DETAMATCH

NET EVEN WAT ANDERS

Wij willen werken mét de besten, vóór de besten. Nu weten we dat dit nogal een veelbelovende uitspraak is, maar het vertelt direct wie wij zijn. Ons team bestaat uit gedisciplineerde, slagvaardige en bekwame recruiters, die zich keer op keer willen bewijzen. Excellentie is waar ons team naar streeft en daardoor is geen missie onmogelijk. Ons doel? Een gezonde match realiseren tussen ambitie, motivatie, groei en geluk.

ONZE MISSIE & VISIE

Het bouwen van een netwerk binnen de arbeidsmarkt waarin eenieder maximaal kan groeien. Ondernemer, werknemer, collega of partner.

Een betrouwbare partner zijn voor werknemers die hen begeleidt in hun loopbaan en helpt de weg te vinden op de arbeidsmarkt, om zo persoonlijke carrièredoelen te behalen.

Een loyale partner zijn voor bedrijven die met uitsluitend gedreven personeel en de juiste match tussen werkgevers en werknemers, deze helpt hun groeistrategieën te realiseren.

Een stabiele werkgever zijn voor personeel door deze de mogelijkheid te geven zichzelf te ontwikkelen en door te groeien, waardoor zij kansen op de arbeidsmarkt leren herkennen en de juiste motivatie kunnen spotten bij kandidaten.

Motivatiebrief schrijven

Wij hebben een team van 3 experts binnen hun vak.

Arnout
van Walsum

Partner

Amanda
van Vugt

Partner

Michelle
van den Berg

Recruiter

Rico

Office Dog

Daadkracht, kennis & doorzettingsvermogen

Volg ons via de socials!

  • vacatures

  • Community

  • Contact

  • Over Detamatch

  • Reviews

  • Blogs