REVIEWS

ONS NETWERK AAN HET WOORD

Het is makkelijk om te vertellen waarom wij de beste zijn in vinden van geschikt personeel, maar we laten anderen liever aan het woord om te delen hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Van het zoeken, vinden en selecteren van personeel tot het vinden van de juiste werkgever, bij DETAMATCH ben je aan het juiste adres.

Overtuigd van wat andere jouw hebben verteld? Klik dan op de onderstaande button en wees de volgende!

Clyde

Lasser

Detamatch sprak mij aan via LinkedIn en ik vond het uitnodigend om contact te leggen voor een eventuele samenwerking. Na ruim 3 maanden de samenwerking te zijn aangegaan met dit bedrijf, mag ik tevreden terugkijken op een bedrijf dat afspraken concreet nakomt, collegialiteit en een goede werksfeer biedt.

Mijn laskwaliteiten heb ik hier inmiddels kunnen laten zien en ik ben persoonlijk erg tevreden over mijn geleverde diensten aan dit bedrijf.

Bij Detamatch werk ik met plezier en ik heb de hoop op een vruchtbare samenwerking in de toekomst. Detamatch, ik wens jullie heel veel succes toe met de onderneming.

Sam

Projectleider

Wat een Game-changer was dit voor mij. Niet alleen werd ik zeer geïnteresseerd en professioneel begeleid door Detamatch, maar ook een dergelijk ontvangst bij Ballast heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Wat een geweldig bedrijf met volop ambitie en leuke collega’s.

Na het eerste gesprek zou een tweede volgen, maar nadat ik werd gebeld door Amanda stond mijn besluit al vast. Ik ging eruit komen met Detamatch en Ballast. Het tweede gesprek was dan ook slechts formaliteit en de champagne kon eigenlijk al worden ontkurkt.

Time flies when you’re having fun.

Bedankt Detamatch voor deze fantastische kans en positieve wending in mijn carrière.

Daadkracht, kennis & doorzettingsvermogen

Volg ons via de socials!

  • vacatures

  • Community

  • Contact

  • Over Detamatch

  • Reviews

  • Blogs