Onze community

VERBONDEN DOOR INZET

Eén team, één taak. Dat is waar wij bij Detamatch in geloven. Het creëren van verbondenheid onderling is misschien wel een van onze grootste doelen. Dit gevoel kan natuurlijk alleen maar samen worden bereikt. Daarom hebben wij een eigen Detamatch-community.Eén team, één taak. Dat is waar wij bij Detamatch in geloven. Het creëren van verbondenheid onderling is misschien wel een van onze grootste doelen. Dit gevoel kan natuurlijk alleen maar samen worden bereikt.

MEER DAN VINDEN EN PLAATSEN

De samenwerking die we aangaan, is niet zomaar een samenwerking. Wij willen werken met de besten! Discipline en daadkracht zijn de factoren die ons drijven en die we willen overbrengen. Wij willen de beste banen voor onze collega’s. En andersom.

detamatch
DETAMATCH

DETAMATCH EVENEMENTEN

Deel uitmaken van onze community is één maar wij houden ook voor hen natuurlijk evenementen waar zij deel van mogen uitmaken. Dit doen wij maandelijks en met erg veel plezier.

COACHING EN TRAINING

We geloven dat het, naast mentale en fysieke fitheid, van belang is om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Ongeacht het niveau waarop je opereert en de functie die je bekleedt. Wij ondersteunen onze mensen met loopbaancoaching en bieden trainingen of omscholingstrajecten aan. Zo weten we zeker dat onze mensen goed in hun vel zitten, up to date zijn en dit ook blijven.

detamatch

Daadkracht, kennis & doorzettingsvermogen

Volg ons via de socials!

  • vacatures

  • Community

  • Contact

  • Over Detamatch

  • Reviews

  • Blogs